Montse Josep Mariajo Mario Maria Rosa Andreu Salomé David
David Yerga
Nascuda a València en l’any del baby boom, destacà de segunda entre el “boom” com a “niña prodigio”, caminant, parlant i cantant a la perfecció “Rosas en el mar” abans de 9 mesos.

Després de guanyar en infinitat d’ocasions el Festival d’Eurovision davant del mirall contra centenars de contrincants imaginaris, estudia solfeig i guitarra i als onze anys crea el seu primer grup musical “Black amb Brown” , interpretant cançons dels Beatles i composicions pròpies, amb lletra de les primeres lliçons del llibre d’anglès.

Al 1979 abandona les falles i es trasllada a Barcelona on continua la seva causa com artista gràcies a les famoses obres teatrals “made in” les Escolàpies”.

Llicenciada en dret, ingressa als 22 anys a la Generalitat de Catalunya on, a banda de la seva carrera professional, té temps de fundar el primer embrió del Petit Comitè al 1995, i més recentment, al 2001, la famosa Coral de PTOP (altrament dit, Departament de Política Territorial i Obres Públiques ) que dirigeix des dels seus inicis.

Així mateix, ha cantat com a soprano en diverses formacions corals com la Coral Baluern, de Gràcia, el Cor del Centre Moral i Cultural de Poblenou i el cor de Cambra Temps Musici de les Corts.

Dues feres de 3 i 1 any, amb aparença de “personillas” han provocat que en el darrer any hagi concentrat la seva carrera artística sobretot en el fabulós grup musical Petit Comitè ( formar part de cinc grups més 2 fills a la vegada era massa, fins i tot per una “niña prodigio” ), així com en la composició diària de “nanas” amb efecte somnífer (quan hi ha sort )