Montse Josep Mariajo Mario Maria Rosa Andreu Salomé David
David Yerga

Neix a Barcelona un 24 d'octubre de 1972, dimarts, però la seva primera experiència amb la música no arribarà fins 11 anys més tard quan en 6è E.G.B és obligat a escollir entre flauta o harmònica. Agafa flauta i dos anys després és capaç d'interpretar el "Viva la gente" en format canon.

Fidel al seu afany de superació decideix aprendre a tocar algun altre instrument i es decanta per la guitarra. Després de recòrrer diverses acadèmies, escoles de música i conservatoris als 15 ingresa a la Tuna de Sant Boi on entre "Clavelitos" i "Cintas de mi capa" aconsegueix un nivell interpretatiu bo amb la guitarra clàssica i aconsegueix fer els primers "pinitos" amb la bandurria.

Un any més tard, als 16, dona el salt a la guitarra elèctrica i junt a tres amics funda el grup Licor de Rock on sense tenir ni idea de sofeig sortirà a la llum la seva faceta de compositor i músic autodidacta, influenciat sens dubte pel pop rock espanyol de l'època: Barricada, Loquillo, Rosendo, Duncan Dhu, La Guardia i malgrat no ho vulgui reconèixer Hombres G, i d'altres bandes internacionals com: Dire Straits, Helloween, Iron Maiden i per què no dir-ho Europe.

Simultàniament entra a formar part de la Coral Renaixença de Sant Boi on adquirirà dues grans qualitats per a la seva formació musical: per un costat l'afinació i el ritme i per l'altre un local d'assaig on poder continuar tocant amb el seu grup de rock. També i gràcies a aquesta coral, coneix a la seva mitja taronja amb la qual passarà els millors anys de la seva vida i tindrà dos meravellosos fills.

En 1990 ingressa en la Facultat d'informàtica de Barcelona on 6 anys més tard i després d'haver sigut un dels últims "pringats" en fer el servei militar obté l'enginyeria.

En 1997 i després de 12 anys de rock, canvia de gènere musical i s'especialitza en la música a capella, concretament dins el camp de la percusió vocal. Al febrer de 2004 i després de passar per algun que altre grup s'incorpora a Petit Comité on actualment dona corda a les seves necessitats musicals.