Montse Josep Mariajo Mario Maria Rosa Andreu Salomé David
David Yerga

Nascut a Barcelona el segle passat, va iniciar les seves activitats escèniques molt aviat, fent de nen Jesús, amb quatre mesos, a l'Estel de Natzaret del Poblenou, barri d'on és originari.

Degut al gran èxit assolit en aquest paper (encara ara la gent recorda aquella memorable representació), va iniciar una carrera per tal de cultivar les diferents facetes de les arts escèniques.

En primer lloc, es va introduir en el món del ball de la ma de l'Esbart Montseny, on hi va estar més de deu anys. A mida que aquests anys anaven passant, les seves intervencions en obres de teatre es varen anar fent més freqüents. Les representacions teatrals eren de diversos gèneres, entre els quals, el musical, va anar agafant cada vegada més rellevància. Aquest fet va ser propici perquè al 1995 entrés a formar part del grup a capella Coral Vajillas. Malauradament, el 1998, degut a diversos compromisos “laborastudiantils” va haver de deixar tant el teatre com la música per un termini de tres anys.

Un cop passat aquest impàs, el 2001 va unir-se definitivament a Petit Comité, amb qui ja havia fet alguna col·laboració puntual en anys anteriors i on, ara mateix, gaudeix fent una de les coses que més l'apassionen: aprendre a cantar. I no ho pensa deixar fins que ho hagi aconseguit.,