Montse Josep Mariajo Mario Maria Rosa Andreu Salomé David
David Yerga

Nascuda un dia de pluja de 1975 ja de ben petita la seva veu va ser la seva carta de presentaciió. Plorant primer, parlant després i només parant de parlar quan estava cantant, les cordes vocals de la Maria Rosa han treballat més que un caixer automàtic a la porta d'un casino.

La música ha estat el denominador comú de tota la seva vida tant personal com professional. Després d'estudiar solfeig i piano va seguir la seva formació amb els estudis de saxo. Ha estat un munt d'anys sent una noia enganxada a un saxo per acabar cantant a "capella", és a dir, sense instruments musicals; i és que sorprendre ha estat una de les seves passions preferides. Paral·lelament a tot, mai a deixat de fer teatre musical, dansa i formar part de diverses corals sense deixar de compaginar-ho amb la seva feina de Tècninc Rx i Fisioterapeuta.

Arribat l'any 2001 s'uneix al, que fins aleshores, havia estat un dels seus grups de culte, Petit Comité; on intenta aportar el seu granet de veu, el seu nou instrument musical preferit i que és amb diferència més fàcil i més lleuger de transportar per a ella. Si una cosa ha reconegut és lo molt que ha après desde que forma part d'aquest grup, sobretot a "manxar bé el diafragama" i a cuidar-se més la veu, doncs si bé abans cantava quan no parlava ara només parla quan deixa de cantar.