Foren notícia al 2011 ...
Agost, tancat per vacances 03/08/2011

Com sol ser habitual per aquestes dates, els components de Petit Comité s'han pres unes merescudes vacances. Això sí, no desconnecten del panorama musical i ja estan preparant nous temes per al setembre. El primer d'ells està al caure i serà el hiper conegut "Déjame" de Los Secretos ...


Petit comité torna a l'Ametlla del Vallès 03/08/2011
Amelia - Sant Boi Està confirmat!. Petit Comité triomfa allà on va i en aquesta ocasió van repetir concert en "les nits d'estiu" de Can Plantada a l'Ametlla del Vallès. Tornaran l'any que ve?

Petit Comité torna a Blanes 03/08/2011

El passat 2 de juliol, Petit Comité va tornar a actuar a Blanes. En aquesta ocasió van amenitzar un acte benèfic que organitzava l'associació L'Esguard i que va tenir lloc al concorregut passeig marítim. Entreu a la nostra pàgina de Facebook per veure imatges d'aquella actuació.


Nou tema al repertori 03/08/2011
El passat mes de juny, el magnífic grup Petit Comité va incorporar al seu ampli repertori el popular tema de Kate Perry anomenat Firework que està inclòs el seu últim àlbum (Teenage Dream) Teenage Dream - Katy Perry

Petit Comité actúa de nou a Sant Joan de Déu 03/08/2010

Els dies 27,28 i 29 de juny, el fabulós grup Petit Comité va tenir el privilegi d'amenitzar per quart any consecutiu els actes de graduació que organitzava l'Escola Universitària d'Infermeria de Sant Joan de Déu. Des d'aquí, les nostres felicitacions a tots els nous titulats i titulades.


Petit comité comença a gravar el seu CD 01/03/2011
Petit Comité - Inici gravació Mès de 15 anys han hagut de passar per què Petit Comité hagi decidit gravar el seu primer CD. De moment ja tenen enregistrat el primer single i suposem que abans de la tardor el tindran enllestit i disponible pels seus seguidors més incondicionals. Us seguirem informant.