Foren notícia al 2010 ...
Bon Nadal i feliç any 2011 27/12/2010
Es tradició que per aquestes dates tothom enviï missatges de felicitació als seus amics i familiars. Des de Petit Comité volem mantenir viva aquesta tradició, compartint aquest video amb tots vosaltres.. Bones festes per tothom!!!

Actuació a El Catllar 20/11/2010
El passat diumenge 14 de novembre, el magnífic grup Petit Comité va fer arribar la seva música a capella, i, per segona vegada, a la població tarragonina de El Catllar.

Opineu Entreu aquí si voleu veure algunes fotos d'aquells moments meravellosos.
Petit Comité - El Catllar

Petit comité amenitza una desfilada de moda 20/11/2010
Amelia - Sant Boi Està comprovat. Petit Comité pot fer arribar la seva música a qualsevol tipus d'event i en aquesta ocasió ens van sorprendre amb l'amenització de la desfilada de moda anual que organitzava la botiga de roba Amelia a Sant Boi de Llobregat.
Des d'aquí el nostre agraïment a l'organització i al públic que va omplir l'auditori Can Massallera.

Acte benèfic"Un niño, una sonrisa" 20/11/2010
Un niño, una sonrisa El passat 6 de novembre, el fabulòs grup Petit Comité va tenir el plaer de poder col·laborar en l'acte benèfic "Un niño, una sonrisa" que va tenir lloc all Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Opineu Entreu aquí si voleu veure algunes fotos d'aquell event.

Actuació a Matadepera 20/10/2010
El passat diumenge 17 d'octubre, el magnífic grup Petit Comité va tenir el privilegi d'actuar per primer cop a la població de Matadepera. Des d'aquí el nostre agraïment a l'associació de veïns de Les Pedritxes per l'excel·lent organització, el tracte rebut i la seva impressionant mostra gastronòmica. Petit Comité - Can Roure - Matadepera

Petit comité a Blanes 19/09/2010
Actuació benèfic a Blanes El passat 18 de setembre, el famós grup Petit Comité va actuar per primera vegada a la població de Blanes.
Aquesta vegada es van encarregar d'amenitzar un acte benèfic que organitzava l'associació de disminuïts físics i psíquics de la comarca de la Selva anomenada l'Esguard.

Opineu Entreu aquí si voleu veure algunes fotos d'aquella actuació.

Petit Comité inicia nova temporada 03/09/2010

El magnífic grup Petit Comité inicia nova temporada, i a mida que vagin passant els dies us anirem informant sobre les properes actuacions i projectes que tenen en ment els seus components...


Petit Comité a l'Ametlla del Vallès 12/08/2010
El passat 17 de juliol, el fabulòs grup Petit Comité va actuar per primera vegada al cicle de concerts 'Nits d'estiu a Can Plantada' que se cel·lebra a la població de l'Ametlla del Vallès.

Opineu
Entreu aquí si voleu veure algunes fotos d'aquella actuació.
Petit Comité - Can Plantada

Petit Comité torna a la Universitat 06/06/2010

El passat 28 i 30 de juny, el meravellòs grup Petit Comité va actuar per tercer any consecutiu a l'Auditori de Sant Joan de Déu amb motiu dels actes de graduació dels nous titolats d'enfermeria per la Universitat de Barcelona.


Petit comité a punt d'una nova estrena... 06/06/2010
Clavado en un bar - Maná El fabulòs grup Petit Comité està ultimant detalls per oferir als seus fans i seguidors l'estrena d'un nou tema. En aquesta ocasió ens volen sorprendre amb l'adapatació acapella del conegut "Clavado en un bar" del grup Maná.

Petit Comité al "Manyanet Solidari" 13/05/2010
Manyanet solidari - 2010 El passat divendres 7 de maig, el famós grup Petit Comité va tenir el privilegi d'actuar per primer cop a la sala d'actes de l'escola Jesus María i Josep amb moitu dels actes del Manyanet Solidari d'enguany.
Des d'aquí el nostre agraïment als organitzadors i al magnífic públic que va poder assistir-hi.

Petit Comité per Haití 28/02/2010
El passat 25 de febrer, Petit Comité va participar en un concert benèfic d'ajuda a Haití que organitzava l'ONG Metges Sense Fronteres. L'acte, va tenir lloc a la Nau Ivanow. Per a més informació sobre el concert feu clic aquí. Petit Comité por Haití

Cap de setmana a capella 01/01/2010

Els propers 6 i 7 de febrer el meravellós grup Petit comité té previst actuar al Centre Moral i Cultural de Poblenou, junt amb d'altres grups de música a capella. Pensem que pot ser una bona ocasió per començar a agafar afecció vers aquest tipus de música...


Camí del 15è aniversari 01/01/2010

Durant l'any 2010, el fabulós grup Petit Comité cel·lebrarà els actes del seu 15è aniversari. Us anirem informant a mesura que anem coneixent els detalls...