Foren notícia al 2009 ...
Bon Nadal i feliç any 2010 01/01/2010
Des de Petit Comité us volem desitjar un Bon Nadal i una nova dècada plena de música i harmonia...

Actuació a Sant Cugat 26/12/2009
El passat divendres 18 de novembre el meravellós grup Petit Comité va aconseguir reunir unes 60 persones al Teatre La Unió de Sant Cugat.
En aquesta ocasió ens van tornar a sorprendre amb l'estrena oficial del tema Human de The Killers.
Petit Comité a Sant Cugat

Petit comité treballa en un nou tema 06/10/2009
The Killers El fabulós grup Petit Comité està treballant a tope en un nou tema per ampliar el seu extens repertori. En aquesta ocasió ens tornen a sorprendre amb l'adaptació acapella del conegut tema del grup "The Killers" anomenat "Human". Esperem poder oferir-vos aquest nou tema en breu.

Comença un nou curs 28/08/2009

Després d'unes merescudes vacances d'estiu, els components del Petit Comité començaran aquest nou curs amb les piles ben carregades i amb moltes novetats per incorporar al seu nou espectacle que naturalment anirem desvetllant poc a poc...
De moment, tenen previst tornar als assajos el proper 9 de setembre.


Actuació a Piera 30/07/2009
El passat 12 de juliol, el famós grup Petit Comité va actuar per primera vegada a la localitat de Piera on van ser els encarregats oficials de tancar els actes festius del barri de Montserrat. Petit Comité a Piera

Petit comité torna a la Universitat 26/06/2009
Actuació a Sant Joan de Déu

Per segon any consecutiu, el fabulós grup Petit Comité ha tingut el privilegi d'actuar amb motiu dels actes de graduació dels nous titolats d'enferemeria per la Universitat de Barcelona.
Amb dues actuacions a l'auditori de Sant Joan de Déu, els dies 25 i 26 de juny, van fer les delícies del públic assistent i aprofitaren per estrenar el famós tema Basket Case de Green Day.
Des d'aquí el nostre més sincer agraïment a l'organització, per haver confiat de nou en nosaltres per amenitzar tant importants actes.


Actuació a Igualada 26/06/2009
El passat dissabte 30 de maig, el famós grup Petit Comité va tenir el privilegi d'actuar per primera vegada a l'emblemàtic Ateneu Igualadí. El concert va ser tot un èxit i en aquesta ocasió, aprofitaren per estrenar el tema Alma de Blues del grup Presuntos implicados. Petit Comité a Igualada

Petit comité a El Catllar 21/05/2009
Actuació a el Catllar El passat diumenge 17 de maig el magnífic grup Petit Comité va actuar al centre cultural de la població tarragonina de El Catllar. Durant prop de dues hores van oferir el millor del seu repertori a un públic que s'ho va passar d'allò més bé.

Cap de setmana a Juneda 28/04/2009

El proper divendres 1 de maig el famós grup Petit Comité es concentrarà musicalment parlant a la població lleidatana de Juneda. Durant aquests tres dies aprofitaran per acabar d'enllestir els nous temes que estan preparant...


Petit comité torna al Centre Moral de Gràcia 01/03/2009
140 Aniversari Centre Moral de Gracia El passat dissabte 28 de febrer, el fabulós grup Petit Comité
va tenir el privilegi d'assistir i amenitzar el dinar de cel·lebració del 140 aniversari del Centre Moral de Gracia. En aquest event, al qual van assistir les més altes autoritats de la vila de Gràcia, va ser presentada la nova web del centre que podeu veure aquí.
Des d'aquí, aprofitem l'avinentesa per agrair l'organització la confiança dipositada en el grup per amenitzar aquest important acte.

Actuació a Capellades 01/03/2009
El passat diumenge 15 de febrer, el magnífic grup Petit Comité va actuar per primera vegada al Teatre La Lliga de Capellades. De la mà d'un públic totalment entregat, el grup va oferir una vintena de temes del seu actual repertori. Des d'aquí el nostre agraïment a Capellades i com se sol dir, fins la propera. Petit Comité a Capellades

Petit comité torna a Poblenou 18/01/2009

El proper diumenge 25 de gener el fabulòs grup Petit Comité torna a casa seva.
Concretament, actuaran dins el festival de la Sagrada Família que, com cada any, organitza el Centre Moral i Cultural de Poblenou.
És previst que ens ofereixen 4 temes, dos dels quals seran compartits amb altres entitats del centre.