Foren notícia al 2008 ...
Petit comité al Palau Robert 17/06/2008
Acutació al Palau Robert Amb motiu de la cel·lebració del dia de l'alliberament de lesbianes, gais i transexuals, el passat dissabte 28 de juny, Petit comité va actuar als jardins del Palau Robert de Barcelona. Veieu-ne la notícia emesa al canal 324 aquí.

Petit comité a la Universitat de Barcelona 01/07/2008
El grup Petit comité fou elegit per amenitzar els actes de graduació de la diplomatura d'enfermeria de la Universitat de Barcelona que van tenir lloc els dies 25 i 26 de juny a l'Auditori de l'Edifici Docent de Sant Joan de Déu. La sintonia amb el públic assistent i l'organització va ser perfecte i des d'aquí volem agrair el tracte rebut i aprofitar l'ocasió per felicitar els alumnes que es van graduar aquells dies.

Concert solidari a Sant Pacià 17/06/2008
Esplai Sant Pacià - Concert solidari El passat dissabte 21 de juny, el fabulòs grup Petit Comité, juntament amb el grup Covers, va actuar en un acte benèfic que organitzava l'esplai Sant Pacià del barri de Sant Andreu de Barcelona. Per conèixer amb més detall el projecte solidari entreu aquí:

Petit Comité torna a Carme 14/06/2008
El divendres 13 de juny el magnífic grup Petit Comité va tornar a actuar a la localitat de Carme (Anoia). El concert va ser tot un èxit i el grup va conectar de seguida amb el públic assistent que va demanar fins a 3 bisos (sota amenaça d'interpretar cançons de la tuna...)
Des d'aquí el nostre agraïment per ells i sobretot a la organització per confiar de nou amb nosaltres.
Petit Comité a Carme

Petit Comité al SAT! 11/05/2008
SAT 2008

El passat dissabte 26 d'abril, Petit comité va fer ple absolut al Sant Andreu Teatre de Barcelona.
Amb més d'hora i mitja d'actuació, presentaren el seu nou espectacle i aprofitaren l'ocasió per estrenar el seu últim gran èxit de Stevie Wonder anomenat Part Time Lover.
A part d'aquests dos videos que hem penjat a YouTube, entreu aquí per veure imatges d'aquella memorable actuació.

Part-Time Lover L'Empordà

Petit comité als premis Bou 2008 07/02/2008
El passat dissabte 19 de gener el grup Petit comité va actuar durant la desena edició dels Premis Bou, que com cada any, es celebren a la població de Santa Margarida de Montbui . L'actuació va ser tot un èxit i es per això que volem aprofitar l'ocasió per agrair l'organització la confiança depositada en el grup per amenitzar aquests prestigiosos premis.