Foren notícia al 2006...

Petit Comité va fer nevar a Vilaseca 30/12/2006
Castell comte sicart El passat 22 de desembre, el fabulós grup Petit Comité tornava a Vilaseca per Nadal. I com si un anunci de torrons "El Almendro" es tractès, van interpretar el seu magnífic repertori al Castell del Comte Sicart davant un públic molt nombrós.
A més, quan s'acostava el final de la seva memorable actuació, vem viure un moment màgic per què va començar a nevar a Vilaseca just en el moment en què interpretaven el conegudíssim White Christmas.

Petit Comité a YouTube 14/11/2006
Petit Comité ha penjat també el resum de la seva increible actuació del SAT al popular portal de videos YouTube. Doneu-li una ullada en aquest link.

Nou vídeo de Petit Comité en directe 24/10/2006
El 19 de maig el meravellòs grup Petit Comité va actuar per primera vegada al Sant Andreu Teatre on va oferir el seu espectacle Sant Miguel 0.0 per allò de què allà on van triomfan. Entreu SAT aquí per veure un video amb el resum d'aquella memorable actuació. SAT 2006

Nous temes pel repertori 20/10/2006
Petit Comité vol aprofitar la situació actual de no tenir gaires compromisos públics per anar ampliant el seu magnífic repertori.
I com tot ho fan "a lo grande", treballen simultàniament en aquests 3 temes:
Piel Canela (Bobby Capo) , Breathless (The Corrs) i Purple Rain (Prince).D'aquest últim podeu escoltar un fragment gravat durant els assajos Escuchad aquí.
A més, per si fos poca cosa, estan preparant un quart tema, que de moment prefereixen mantenir en secret, i que de bon tros estem segurs que farà les delícies del públic.

Petit comité completa el seu equip de microfonia inalàmbrica 29/09/2006
El fabulós grup Petit Comité s'apunta a la moda Wireless (sense cables) i completa el seu equip de microfonia format per 8 Sennheiser SKM545 G2. Aixó sens dubte ajudarà a millorar l'increíble posada en escena del seu espectacle.

Petit comité a l'Aplec de Rocaprevera 29/09/2006
El passat diumenge 17 de setembre el meravellós grup Petit Comité va actuar a l'Aplec de Rocaprevera que com cada any es celebra la població de Torelló (Osona).

Petit Comité a la Pineda de Vilaseca 05/07/2006
Vilaseca 2006 El 4 de juliol, dia patriòtic allà on els hi hagi, el fabulós grup Petit Comité va oferir el seu espectacle de grans èxits a capella a la Pineda de Vilaseca. L'actuació va ser tot un èxit i el públic va respondre de forma meravellosa durant les quasi dues hores que va durar el concert. Feu clic aquí per veure la foto ampliada.

Petit Comité a TV Hospitalet 27/06/2006
SAT 2006 El passat 20 de juny Petit Comité va tornar a la televisió. En aquesta ocació ho va fer a Hospitalet TV per ajudar a promocionar el festival internacional de música a capella que tindrà lloc a la coneguda sala Luz de Gas durant tots els diumenges de juliol. Van interpretar en riguròs directe el tema Everywhere de Fleetwood Mac i aquí en podeu veure el video.

Petit Comité a BTV 24/05/2006
BTV 2006 El divendres 12 de maig el fabulòs grup Petit Comité va sortir a BTV al programa 'La Tarda' que presenta i dirigeix la popular periodista Elisenda Roca. Si no veu poder veure ni gravar el programa aviat us podreu baixar el video d'aquella actuació estelar.

Concert benèfic a Luz de Gas 28/04/2006

El passat divendres 21 d'abril l'increïble grup Petit Comité va tenir el plaer de participar en l'acte benèfic que organitzava l'associació 'Educació sense límits' a la coneguda sala Luz de Gas de Barcelona. Entreu aquí per veure el resum d'aquesta magnífica actuació.

Luz de Gas


Petit Comité torna a Sant Boi 26/03/2006
Cal Ninyo El passat dissabte 18 de març el fabulòs grup Petit Comité va tornar a Sant Boi per oferir el seu espectacle a l'auditori de Cal Ninyo. L'increible grup va sorprendre de nou als seus fans amb l'estrena mundial del tema 'This Love' dels Maroon 5 interpretat íntegrament a Capella. Cliqueu aquí per veure més detalls sobre aquesta actuació.

Nou DVD Promocional de Petit Comité 08/02/2006
Caràtula DVD Promocional El fabulòs grup Petit Comité ha el·laborat un DVD on es mostra tota la qualitat del seu espectacle. El DVD ve acompanyat de continguts extres: informació documental del grup, rider tècnic, fotos i 15 temes en format MP3.
Aquest DVD està dirigit especialment a aquelles entitats que vulguin tenir aquest meravellòs grup dins les seves futures programacions artístiques. Entra aquí per veure el nostre video promocional.

2006: Any nou... tema nou 08/01/2006
Any nou, tema nou. Seguint en la línia d'interpretar grans èxits a capella, Petit Comité comença fort l'any ampliant el seu magnífic repertori amb el tema This Love del grup Maroon 5. Tan aviat com puguem podreu sentir alguna gravació... This Love